Starburst gokkast

Starburst-gokkastDe Starburst gokkast daar zal jij met veel plezier op gaan spelen. Dit is namelijk niet alleen een gokkast die je erg veel winst kan gaan bezorgen maar die ook nog eens enorm leuk is om te spelen. Het is zelfs zo dat dit één van de meest populaire gokkasten van dit moment is. Het draait bij deze gokkasten allemaal om diamanten en daar dien je dan winnende combinaties mee te gaan draaien. Wanneer je dit gaat doen dan kun je zeer indrukwekkende winsten gaan behalen en het kan dan ook zomaar zijn dat je vele duizenden euro’s winst gaat behalen. De jackpot die is dan nog veel groter en die kan je zelfs miljonair gaan maken.

Netent maakt fraaie spellen

De maker deze gokkast is Netent: een fabrikant die zeer fraaie spellen maakt. Je ziet aan de spellen van Netent dat er veel aandacht aan besteedt is. Als we naar de gokkast van Starburst kijken dan zien we bijvoorbeeld dat de diamanten met zeer veel detail gemaakt zijn. Naast de diamanten vind screenshotje dan ook nog andere symbolen op de wielen terug en dit zijn symbolen die je ook wel van de oude vertrouwde fruitkast kent. Zo is er bijvoorbeeld het symbool van de bar en zal ook het cijfer zeven je bekend gaan voorkomen. Dat je veel geld kunt winnen dat blijkt ook wel uit het aantal winlijnen die het spel kent. In totaal zijn het er tien en deze lopen niet alleen van links naar rechts maar ook van rechts naar links. Dit betekent dat als je een winst hebt behaald dat je die dan dubbel uitbetaald gaat krijgen. Wanneer je graag wilt weten hoe een winlijn precies loopt dan kun je met de cursor van de muis op het nummer van de winlijn gaan staan en dan zie je meteen hoe de winlijn is samengesteld.

Het makkelijker bedienen van het spel

Het spel is op een zeer eenvoudige wijze te bedienen en dat is niet door alleen op de knop te drukken om een spin aan de kast te gaan geven. Het is bijvoorbeeld ook mogelijk om met één druk op de knop voor de maximale inzet te gaan spelen. Wil je nu automatisch gaan spelen dan is dit ook mogelijk. Je kiest dan de inzet per spel en je geeft dan vervolgens aan hoeveel spellen er gespeeld dienen te worden. Het spel zal dan zelf gaan draaien en jij kunt rustig achterover gaan zitten om er naar te kijken.

De fraaie actie bij een winst

winnenWanneer je een leuke winst hebt behaald dan zal de actie echt van je scherm spatten. Je ziet dan ook direct op welke winlijn de winst is behaald en hoeveel je hebt gewonnen. Het zal je dan ook een goed gevoel geven als je een winst weet te behalen. Ga het spel zelf maar eens spelen en dan zal je ook tot de conclusie komen dat het een zeer leuk spel is waar je wel erg veel geld mee kunt gaan winnen.